Мартин Димитров: Ударих топката с глава, ако беше за Марек нямаше да свирят дузпа

DenNews.bg
02.12.2014
размер на текста:

Футболистът на Марек Мартин Димитров, който „направи“ дузпата срещу ЦСКА отсече, че такава всъщност не съществува. Именно за игра с ръка от страна на Димитров съдията даде наказателен удар за „червените“. Положението обаче бе изключително спорно.
„Според мен нямаше дузпа, първо мисля, че бях извън пенала и второ ударих топката с глава, след което тя облиза ръката ми, което не промени траекторията на топката. Казах на съдията същото, което и на вас и че това, ако трябва да се свири за Марек, няма как да се случи“, обясни ситуацията Мартин Димитров в интервю за sportonline.bg.
Той коментира и моментната ситуация в тима от Дупница. „Наистина попаднахме в сериозна дупка, предвид и ситуацията в отбора, но мисля че с тази точка срещу съперник като ЦСКА, ще вдигне настроението. Всяка точка е от изключително значение и накрая може да се окаже решаваща“, заяви Димитров.
Помолен да засегне темата с уж обещаните премии от страна на 3-ти клуб, Мартин Димитров казва: „Ако е истина това, което се пише и говори в медийното пространство, е добре дошло. Доколкото знам, стимулирането на друг отбор не е забранено. Най-важното е отборът ни да излезе от тази дупка, в която се намира. 4 точки не са много като се има предвид, че остават още 15 мача – 10, от които ще са с отбори от втората шестица, където всичко е възможно да се случи!“
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети