Немска овчарка спаси семейството си при стрелба в САЩ

DenNews.bg
02.12.2014
размер на текста:

Немска овчарка с името Ной се превърна в герой, след като защити семейството си при стрелба в Атланта, САЩ. Смелото куче е починало от раните си, но нито стопанката му, нито трите й деца са пострадали, въпреки че колата им е превърната в решето.
Семейството попада в разгара на стрелба случайно, докато се движи с автомобила си по привидно спокойна улица. Зад волана е собственичката на Ной, а трите й деца и кучето седят на задната седалка, когато между друг шофьор и пътник в трети автомобил избухва скандал и започва стрелба. Автомобилът на семейството се оказва на пътя на куршумите, но Ной скача и защитава с тялото си трите деца. Те се измъкват без драскотина, но кучето е простреляно няколко пъти. Въпреки че е ранен Ной скочил през прозореца и започнал да преследва автомобила на стрелеца. По-късно верният Ной е намерен мъртъв в двор на къща.
Все още полицията не е установила виновниците за инцидента, но кучето е обявено за герой, като според полицейския доклад, с поведението си немската овчарка е спасила живота на децата.
 

Най-четено

Темите от "Свят"

Етикети