Капитанът на Марек Юнион-Ивкони: Мачът си беше наш, но...

DenNews.bg
19.12.2014
размер на текста:

Капитанът на Марек Юнион-Ивкони Гьорги Гьоргиев коментира нелепата загуба на неговия тим от испанския КАИ Теруел в Шампионската лига снощи. Дупничани отстъпиха с 0:3, като и в трите гейма водеха в точките и допускаха обрат в самия край.
„Според мен сме по-добрият отбор. Мачът си беше наш, но така се развиха нещата и загубихме. Сами сме си виновни. Няма какво да направим, това е положението. Разочаровани сме, защото геймовете си бяха наши. Водехме с 20:17, след това с 23:20, но в крайна сметка загубихме”, каза македонецът пред bgvolleyball.com. Гьоргиев засегна и темата с неопитността на отбора: „Липсва ни състезател, който може да се нагърби с важните топки и да ги отиграе. Двамата посрещачи в нашия състав са родени през 1994 и 1995 година. Момчетата имат качества и потенциал, но в Шампионската лига се иска и малко повече опит. Но аз много пъти съм казвал и сега ще го направя. Всички момчета в нашия отбор са герои. Волейболът е спорт на грешки, така че се случва. Нямаме и типичен диагонал. Трудно ни е, но се борим. Но и в този състав според мен сме по-добри от тях. Малко късмет не ни достигна”.
Колкото до битката във вътрешното първенство Гьорги Гьоргиев каза: „Ние отново сме с най-много победи. Започнахме колебливо, но ще видите един различен Марек през втория полусезон”.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети