Баракова напуска депутатското жилище след сигнал от съседи

DenNews.bg
16.12.2014
размер на текста:

Съседите на Анна Баракова искат да я изгонят от депутатското й жилище. Днес те ще внесат молба до председателя на Народното събрание Цецка Цачева. Причината е, че според тях Баракова нарушава обществения ред, тъй като от апартамента й денонощно се чували крясъци и скандали.
Анна Баракова стана известна като първия независим депутат още преди клетвата. Тя напусна партията на Николай Бареков, след като беше избрана спорно заради 13-ата позиция в бюлетина номер 13 на партията.
Валентина Константинова се обърна във Фейсбук за съдействие към хора с подобни проблеми. Тя и съпругът й имат две малки деца и жената разказва, че тормозът от шумния апартамент на Баракова е денонощен. Валентина и останалите съседи са виждали, че в депутатския апартамент влиза не само майка й, но и непознат за тях мъж.
Че от дома на Баракова се чуват денонощни скандали потвърдиха и другите съседи. Всички са се подписали под искане до парламента народната представителка да напусне ведомственото жилище.
Анна Баракова отрече всичко, казано от съседите й. И обясни, че майка й често отсяда при нея. Но мъж при тях не живее. Тя разказа още, че има по-малък брат, който рядко идва до София.
За мъжа депутатът Баракова разказа, че е неин познат. Той не се представи, но заплашил екипа на Нова телевизия. По-късно той се качвал у съседите - в семейството на Валентина Константинова. Представил се е за човек от Народното събрание и е поискал да се разберат без много шум. Резултатът - Анна Баракова смята да напусне ведомственото жилище и да си потърси квартира. Източник: Нова телевизия


 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети