Чимев кани превозвачите на среща

DenNews.bg
11.12.2014
размер на текста:

Срещи с местните превозвачи започват от следващата седмица в община Дупница. По настояване на кмета Методи Чимев, ще бъдат поканени представители на фирмите, извършващи транспортни услуги от градската и междуградската маршрутни разписания. Повод за това е подготвяната в момента процедура по провеждането на конкурс за превоз на пътници.
“Искам да чуя мнението, предложенията и да коментираме критериите с представители на фирмите. Те са хората, които са не само от града, но и са преки изпълнители на тези дейности. В момента изготвяме цялата документация по условията и критериите за участниците. Лично аз ще държа на комфортните условия за пътуващите, и разбира се приемливи цени”, коментира Чимев.
Конкурсът е “Извършване на обществен превоз на пътници по автобусните линии от общинската, областната и републиканска транспортна схема, съгласно маршрутните разписания от квотата на Община Дупница”. На една от първите сесии през новата година ще бъде внесена цялата документация в Общински съвет за разглеждане.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети