Иво Паргов: Мачът с ЦСКА бе като рубикон, това са ни възможностите

DenNews.bg
01.12.2014
размер на текста:

Изпълнителният директор на Марек Иво Паргов заяви, че мачът с ЦСКА е бил от изключително значение за отбора, като призна че представянето вчера е било върхът на възможностите на играчите. "Аз съм реалист и знам, че срещу ЦСКА това бе върхът на възможностите ни. Късметът ни покри, отстъпваме в доста неща на ЦСКА. Играхме обаче с хъс, себераздаване, точката е заслужена", каза Паргов, като и него не го отмина въпросът за евентуални премии от трета страна. „Аз незнам за стимул от трети отбор, през седмицата не бях тук. Този мач за нас беше като рубикон. Трябваше да излезем от тази дупка иначе трудно щях да вдигна момчетата за мачовете с Локомотив Сф и Берое. Нашият отбор има среден за „А“ група потенциал. Трябва да вземем максимум точки до края на есенния полусезон, след което да се подсилим и да вдигнем формата на част от футболистите", добави шефът на дупничани, като засегна и вечните претенции на ЦСКА.
"Нашият клуб е с изключително скромен бюджет, дори не знам как ще си платя на полицията. Тежък мач за двата отбора, теренът беше труден. Стойчо Младенов преди мача ни кара да чистим терена от водата, следващия път ще поръчам на Минчо Празников да няма дъжд. Аз нямам претенции към съдиите“.
Колкото до битката за титлата Паргов коментира: „ЦСКА наистина има добър отбор, Лудогорец организационно, финансово и като футболисти е с една класа над другите. Моите предпочитания са за отбора на Лудогорец след това, което виждам в мачовете им. Все пак играят в Шампионската лига“.

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети