Стойчо Младенов заплака: Марек или са презобили, или са им платили

DenNews.bg
30.11.2014
размер на текста:

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов се държа в типичния си стил по време на пресконференцията след мача с Марек (0:0). Според наставник, играчите от Дупница са били "или презобили, или стимулирани с пари отнякъде". "До нас стигат много сигнали за стимули от трета страна за съперниците ни. Днес домакините играха така, сякаш или са презобили, или са им платили нещо, не знам. БФС трябва да се заеме с комисиите си и трябва да провери дали има такова нещо, защото всичко вече се подчинява на една кауза."
"Не обичам да коментирам играта на съперника, но защо Марек не играха така срещу Лудогорец, както срещу нас и Левски? Но този шампионат ще бъде по-жесток, защото ние няма да си мълчим. Започнахме с клипчета и ще продължим."
"Но аз искам да попитам позволено ли е да се стимулират други отбори? Не мога да казвам кой кого стимулира, но си има комисии, да кажат те, да разследват, да тръгнат по следите, които са оставени", проплака Младенов.
"Имаме си достатъчно проблеми и с ръководството се справяме по перфектен начин с тях. Но ние знаем какво става! Миналата година се доближихме на две точки от Лудогорец и почнаха да ни режат главите в последните два мача."
"Знаехме какво ще се случи и алармирахме предварително за това. Вие го чувате, не сте глухи, ние също! Докога ще угаждаме", попита наставникът на ЦСКА на емоционалната си пресконференция.

 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети