Левскари подкараха жестоко Батков: Ти не ставаш, бре, Тодоре!

DenNews.bg
03.11.2014
размер на текста:

Част от феновете на Левски, идентифициращи се с фенклуб Фонд "Сектор Б", реагираха остро на изказванията на Тодор Батков от неделя вечерта. Собственикът на сините обяви пред Нова телевизия, че няма да позволи на най-крайните привърженици да му се качат на главата, с искания за продажба и оттегляне от клуба.
На свой ред представителите на Фонд "Сектор Б" пуснаха декларация:
Адвокат Тодор Костадинов Батков заплашва "синята" общественост, че след него иде потоп - епизод 1001 пореден.
Адвокат Тодор Костадинов Батков използва единствените му познати похвати и методи - да всява смут и разделение с добре премислени, манипулативни доводи. Случайно сякаш ни намекна, че Левски можело и да има проблеми с лиценза ако го "дразним". Плаши ни с някакви противоконституционни партии и Пеевски?! Наистина, представете си само за минута какво лошо може да ни се случи, ако на г-н Батков реши да му кипне, да му писне и да ни остави:
1.Може би някой да ни срути стадиона?
2.Може би да паднем от Тампере до Иртиш от всеки отбор, който за първи път в историята си излиза да рита топка в Европа или средна Азия?
3.Може би да паднем 6 пъти поред и да не можем да вкараме гол на панчаревските ни абонати, които принципно ги бием с 2 гола още от съблекалнята дори със състави, в които футболистите ни не винаги са били преобладаваща бройка за сметка на ентусиастите?
4.Може би да закараме няколко играчи на екскурзия в Казан след пратен факс?
5.Може би да подобрим негативни статистики и рекорди срещу всеки клуб в България, който някога сме отнасяли с по 5-6 гола на мач, и който не си е помислял дори да минава центъра щом дойде на ст. "Георги Аспарухов"?
6.Може би да се превърнем в един типичен средняшки, провинциален отбор, който "пълни" гащите щом излезе да играе извън своя стадион?
7.Може би да сме под мониторинг от УЕФА?
8.Може би в клуба ни да няма 1000 лева, за да се плати тока?
9.Може би да употребим, скараме и изхвърлим всичките легенди на клуба по недостоен начин?
10.Може би да сменим 100 треньора и 600 футболиста, кой от кого по-комичен и некадърен?
11.Може би да имаме ръководство, което да абдикира от задълженията си да проведе 100-годишнината на най-великия клуб в България и да остави своите привърженици да се занимават с всичко в последния момент? Всъщност, затова, благодарим ти, Тодоре. Защото това ни показа и доказа колко мощно, силно и огромно нещо е Левски София и неговите привърженици. И срещу тях ти нямаш шанс.
12.Може би от милионери в Шампионската лига за 5 години да се превърнем в отбор, който не може да си позволи и 5000 лева заплата за футболист различен от такъв, от втора или трета дивизия, който година и половина не е играл футбол?
Наистина, само да си помислим какво ли ни чака, ако този мечтан ръководител ни остави на произвола... Левски имаше възходи, добри игри, добри сезони, добри футболисти, добри треньори и всичко винаги и задължително завършваше скоропостижно с твоята надчовешка ръководна несъстоятелност и некадърност.
Ти не ставаш, бре, Тодоре! Доказваш го всеки ден и час. И Шампионската лига, с която така високо се кичиш, е най-голямото доказателство, че ти не ставаш за ръководител. Защото провали и съсипа всичко. За всичките си години и 45 милиона превърна Левски в аматьорски клуб в абсолютно всяко едно звено и отношение. Да беше добавил още 15 милиона, та да станат 60 милиона и да купим Анхел Ди Мария?
12 въпроса, Тодоре. Надяваме се някой журналист да ти ги припомни, а не само да слушаме жалните ти тиради. Какво получи ти в замяна на тези 238 милиона, някога каза ли? Какво ти даде Левски и какви врати ти отвори? Колко забогатя и колко известен стана заради Левски?
Левски София ще го има и след теб. Със сигурност. Ако трябва ще шием екипи на шевните машини на бабите си, ще даваме пари за бензин и храна, и от селските групи ще започнем ако трябва, но Левски София ще го има винаги. Така е започнал, за да стигне дотук. Ако трябва и още веднъж ще измине най-черния път от дъното до върха. И никога не си позволявай да заплашваш бъдещето на Левски София, адвокатче! Да заплашваш десетки хиляди българи, които всеки ден лягат и стават с болката и любовта си по този велик клуб.

 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети