Червени рози гушна новият ОбС-шеф на Дупница

DenNews.bg
28.11.2014
размер на текста:

Букет от три червени рози гушна новоизбраният председател на Общински съвет-Дупница Костадин Костадинов.
Появата на бизнесмена Асен Мицов-Били първоначално ошашави съветниците и Костадинов, но после предизвика смях, къде сърдечен, къде израз на ирония.
Били се появи в залата към края на сесията, прекоси залата и се спря пред трибуната, а пресягайки се през нея връчи на Костадинов цветята, след което се измъкна отново с бърза стъпка.
„Това е някаква провокация”, коментира Костадинов на фона на избухналия в залата смях.
Приятелският жест на Били, който е стара дружка с новия ОбС-шеф обаче се стовари като черешката на тортата на днешния избор на Костадинов. Както вече писахме, лидерът на България без цензура в Дупница и най-активен съветник от групата Обединения демократичен блок, афиширащи себе си като автентичните десни в местната политика, бе избран с гласовете на БСП и довчерашните им партньори Лидер, обърнали се сега към дружба с партията на Бареков.
В смеха след окичването на десния идеолог в местната политика с червени рози, които са символ на БСП, в залата се чуха и възгласи „Горчиво”, на което Костадинов отговори делово: „Имахме нужда да се посмеем, но трябва да работим”.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети