Попето стигна дъното: Гаврил се с масажист на националния отбор

DenNews.bg
20.11.2014
размер на текста:

Изключително грозен скандал с участието на капитана на България Ивелин Попов се е случил по време на един от последните лагери на националния отбор, пише "Меридиан Мач". Попето се е гаврил с един от масажистите на тима. Става въпрос за служител, който преди време е работил в Левски, а от няколко години е част от националния тим. Нападателят на Кубан уплътнявал свободното си време по лагерите, като привиквал клетника и го карал да прави лицеви опори пред останалите футболисти. Попов, явно недоволен от факта, че съдбата не му даде възможност да сложи войнишка униформа за срочна служба в редиците на българската армия, тормозел представителя на лекарския щаб, заставяйки го под една или друга форма да върши и уронващи престижа неща, които са типични за казармата.
В безпомощността си въпросният масажист е потърсил помощ от бившия капитан на националите Стилиян Петров. Двамата са в близки отношения от съвместния им период по време на лагерите на "А" тима. След като се оплакал на легендата, Стилиян взел нещата в свои ръце. Той лично се обадил на Попов и здраво го скастрил заради своеволията му. Ивелин обещал да спре да тормози масажиста и засега удържал на думата си.
По информация на "Меридиан Мач" селекционерът Любослав Пенев също е бил информиран за своеволията на капитана. Иначе това е едно от многото прегрешения на капитана, заради които повечето от членовете на Изпълкома на БФС са взели решение Ивелин Попов да бъде изхвърлен до живот от националния отбор. Както е известно, чашата преля след мача с Малта, когато, вместо да поеме отговорност за слабата игра на нашия отбор, той избяга от медиите. Отделно от това му бяха опростени два пиянски скандала - след контролата с Беларус през 2011 година и преди квалификацията с Англия, която се игра същата година. Според нова информация, подобна "алкохолна" изцепка е имало и след мача в Осло с Норвегия. Колеги вече официализираха, че загубата с 1:2 от прекия конкурент за третото място в групата не е стреснало особено част от националите. До 5 часа през нощта те поръчвали алкохол в хотелските си стаи. Самият Попов онзи ден не скри, че е давил мъката си след срамното равенство с Малта, при което се "отличи" с изключително неточно изпъление на дузпа, с лекарства и уиски.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети