В Германия луднаха по Андреа. Кубрат: Ако бия Кличко, ще се оженя за нея

DenNews.bg
14.11.2014
размер на текста:

С наближаването на мача между Кубрат Пулев и Владимир Кличко, немските медии обръщат все повече внимание на българския боксьор. Техният поглед обаче не е насочен само към Кобрата, а и към неговата красива половинка Андреа, която очевидно е грабнала окото на пресата в Германия, отбелязва Гонг. В петъчните си издания, „Хамбургер Монгенпост“ и берлинският „BZ“ публикуваха материали, в които разказват за певицата и не пропускат да публикуват нейни горещи снимки. Според „BZ”, Андреа е най-популярната певица в България, а местният вестник от Хамбург информира, че у нас тя дори е по-популярна от боксьора. Не се пропуска фактът, че Андреа е изгрявала и на корицата на „Плейбой“ и често обича да позира в оскъдно облекло, включително и във фотосесия заедно с Кобрата.
Пред „BZ” самият Пулев коментира своята връзка с певицата и прави любопитно изказване. При победа над Владимир Кличко в събота, Кобрата смята да се ожени за Андреа като е готов да го направи дори на ринга. За жалост на немските медии обаче, красавицата няма да присъства в залата по време на мача в Хамбург заради напрежението.
„Твърде напрегнато ще е. Но ако стана световен шампион, ще се оженя за нея. Това може да стане и на ринга“, сподели Кобрата.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети