Фенове и ръководство на среща: Марек не се отказва, ще се борим до последно

DenNews.bg
12.11.2014
размер на текста:

Марек няма да хвърля бялата кърпа и по никакъв начин няма да се отказва от борбата за оцеляване в „А” група. Такъв е изводът от срещата между фенове и ръководство провела се тази вечер. На сбирката представители на футболния клуб бяха изпълнителният директор Иво Паргов, треньорът Тенчо Тенев, помощникът Даниел Белчев и един от футболистите - Емил Виячки.
Около 40 запалянковци присъстваха на събранието. Едно от исканията им бе на терена да играят мотивирани момчета, а не такива, които мислят само за пари. Излезе предложение и феновете, които имат закупени абонаментни карти, вече да не ги използват, а да си купуват билети за домакинските мачове. Макар и малка, такава помощ е важна за любимия им отбор в този момент. Личен пример в това отношение даде Веселин Дангов. Чу се и призив повече хора да посещават мачовете, като по този начин да оказват подкрепата си към отбора.
Никой от привържениците не атакува тима относно феърплея, като всички бяха на мнение, че външни фактори се опитват да пречат на отбора в борбата му за оставане в елита. Колкото до глобата от БФС, от клуба не пожелаха да коментират, тъй като е конфиденциална тайна.
Преди тази среща се състоя такава и в кметския кабинет. Според изпълнителния директор Паргов представянето на отбора е относително добро, докато Управителният съвет е поставил незадоволителна оценка. В клуба имат уверението, че ще завършат успешно сезона в „А” група, дори и някои от футболистите да напуснат.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети