Като не става и с платена любов, ДПС иска да превземе Дупница и Кюстендил на сила

Десислава Панайотова-Янова
09.10.2014
размер на текста:

Налагането на ромския бос Бат Сали за депутат от Кюстендилска област е демонстрация единствено и само на сила от страна на ДПС.
Областта ни е единствената в България, която до момента, от първите демократични избори до последните, не е давала мандат на ДПС. Не го даде и сега, партията събира по-малко от 1,5% от гласовете.
Но щом не може да стане и с платена любов, ДПС ще прави любов на сила с нас.

 

Защото вчера от ЦИК са изказали тезата, че именно партиите сочат областите, към които да бъде насочен вотът им от чужбина.

 

Ако е така изнасилването на избирателите тук е не само брутално, но и напълно умишлено.
Прекалено рано е да мисли дали ДПС искат власт тук заради рилската гора. Прекалено рано е да мислим дали имат други бизнес интереси. Най-важното е, че изнасилването на Дупница и Кюстендил става на фона на опитите за заграбването на сградите на културните паметници в двата града и отварянето им като Джамии. Макар тук да няма турци.

 

А дали налагането на волята на ДПС няма връзка с прокарването на Мюсюлманската дъга - от Анкара до Албания през суверенната територия на България,

 

както преди време обясни пред DenNews.bg бившият лидер на Атака в Дупница Методи Стойнев, като посочи, че това е част от идеологията на неоосманизма.

Дупница и Кюстендил са пречките пред ДПС за обагрянето и на последната област в лилаво -погледнете изборната карта. Кърджали, Хасково, Пазарджик, остава Кюстендилска област. В Благоевградско са силните партийни бастиони в Гоцеделчевско -Хаджидимово и Гърмен.

 

ДПС иска да наложи волята си над наследниците на пазителите на Рилския манастир и не се интересува от цената за това

 

Макар да прави компромис и със качеството на бъдещата си парламентарна група. Предпочита в редиците Бат Сали, вместо д-р Нигяр Джафер от Перник, например. Там партията има над 1,7% подкрепа, а д-р Джафер е уважаван професионалист.


 

Утре в 8 часа на площада в Дупница, призоваха от ГЕРБ.

 

И не само заради живото включване на една от националните телевизии, а за да се набележат следващи протестни действия, ако решението на ЦИК се съобрази с искането на ДПС.

Дупница е сваляла правителства, Дупница може да подпали България с революция. А сега, сега Дупница е заедно с Кюстендил и сме още по-силни.

ДПС обедини двата враждуващи града. От нас зависи дали ще повторим грешката на Шишманци.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети