Янек Кючуков: Мястото на Марек не е в края на класирането

DenNews.bg
05.10.2014
размер на текста:

Снимка: DenNews.bg

Янек Кючуков, Даниел Белчев и Светослав Георгиев водеха Марек по време на вчерашния мач с Левски на „Бончук“. На пресконференцията след двубоя се яви Кючуков, който бе едновременно доволен и недоволен от резултата (1:1).
„Знаехме силата на Левски. Трябва да сме и доволни, и недоволни. И точката е нещо, разбира се, играем срещу един от най-силните отбори в България. Реагирахме емоционално отвън за дузпите, но без да се гледат записите, не може да се каже нищо. Трябва да се прегледат записите. Това ни липсваше в някои от мачовете - успехът. Трябва и като гости да показваме това. Марек не е слаб отбор. Ще затрудним всички отбори, така се надяваме“, каза бившият защитник, като допълни, че според него на Марек не му отива да се намира в дъното на таблицата. „Точката е важна за самочувствието на момчетата. Това ще ни даде увереност, че можем да играем срещу добри отбори. Мястото на Марек не е в края на таблицата, а по-напред. Искам да благодаря на Тони Велков за всичко. Това решение за освобождаването му е на ръководството, ние работихме много добре заедно и му благодаря. И той има принос към днешния резултат. Ръководството решава всичко, ние сме само изпълнители.“
„Работим за това Марек да върви нагоре. Надявам се да ни даде самочувствие този резултат и ще показваме още по-добри игри. Нормално е, Левски имаше териториален превес, с доста качествени футболисти. Не мога да коментирам дузпите, без да съм гледал запис“, завърши Янек Кючуков.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети