Гонзо наглее: Не две, съдията трябваше да ни даде 3 дузпи

Константин Соколов
04.10.2014
размер на текста:

Спортният директор и треньор на Левски Георги Иванов не бе особено щастлив след днешния мач с Марек (1:1). За сметка на това Гонзо обяви, че според него двете дузпи в полза на „сините” са абсолютно чисти, а стигна и по-далеч заявявайки, че съдията е спестил и 3-та дузпа за отбора му.
„Чисти дузпи! Едната е ръка след центриране, а при другата направо легнаха върху Аниете. Смятам, че имаше и трета дузпа за нас, която не я даде съдията. Преди гола на Марек пък имаше игра с ръка. Ако в един мач има 5 дузпи, 5 трябва да се дадат”, каза Иванов помолен да коментира наказателните удари.
За самия мач „синият” началник коментира: „През цялото време искахме победата, но футболистите не можаха да разберат, че всеки мач трябва да играят както искаме – с динамика, самочувствие. Първото полувреме нашият отбор го проспа, но вина имат и домакините за това чистото време да се играе сигурно 15 минути с лежането по терена. През втората част имахме ситуации, които не можахме да реализираме. Разочаровани сме от резултата, това е голям пропуск, че не победихме днеска. Не искам да подценявам отбора на Марек, но не е от класата на Левски”.
„През първите 15 минути ние само се разхождахме по терена. Не знам дали има подценяване или някои се помислиха за големи футболисти след мача с Лудогорец. От някои съм много разочарован”.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети