В Дупница призовават: В името на Марек всички на стадиона!

Константин Соколов
03.10.2014
размер на текста:

Снимка: DenNews.bg

Привърженици на Марек посетиха днешната последна тренировка на отбора преди мача с Левски. Запалянковците обявиха пълната си подкрепа към тима с надеждата утре любимците им да ги зарадват с победа над „сините”.
Самите футболисти тренираха с настроение на терена на стадион „Бончук”, като отиграха определени тактически ситуации. Около игрището пък работници поставяха рекламните пана, за да е всичко изрядно за двубоя.
Стана ясно и че агитка от около 500 запалянковци ще вика за отбора на Левски от сектора за гости на стадион „Бончук”. По-голяма част от „сините” фенове ще са от близките до Дупница градове – Кюстендил, Благоевград, Радомир. За това и привържениците на Марек призоваха за мобилизация и по-голяма посещаемост утре. „Отборът се подкрепя от стадиона, а не вкъщи пред телевизора. Призоваваме хората в Дупница да дойдат на „Бончук” и да окажат подкрепата си към името Марек. Не е важно на кое място се намира тимът в момента. Отборът има нужда от подкрепа в трудните моменти, а не когато всичко е наред да се пишем големи фенове”, обръщат се верните марекчани.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети