Марек е притиснат до стената – играе само за победа срещу Левски

DenNews.bg
03.10.2014
размер на текста:

Играчите на Марек не трябва да отстъпват в битката, ако искат да спечелят мача срещу Левски.

Футболистите на Марек нямат друг шанс и ще излязат само за победа в утрешното домакинство на Левски. Сблъсъкът със “сините” е от 15 часа на стадион “Бончук”.
След лошите резултати в последно време дупничани се свлякоха в класирането и в момента са на 10-то място, точно над чертата на изпадащите. В отбора от “Подуене” пък се забелязва съживяване, след като Левски постигна цели 4 поредни победи в първенството и стигна чак до 3-ото място в таблицата с равни точки с 2-рия Литекс.
В Марек ще разчитат на импусла, след като в този мач отборът ще бъде воден от помощник треньорите, а не от Антон Велков. Лекарският щаб прави всичко възможно да вдигне поне част от играчите с контузии за този двубой. От към травми ситуацията в Дупница съвсем не е добра, като вероятно ще се наложи някои от футболистите да стиснат зъби и все пак да излязат на терена. Мартин Димитров и Марио Близнаков са по-добре и не е изключено да попаднат в състава. С проблеми обаче са Димитър Петков, Ангел Русев и Пепи Тончев. Допълнителна тежест е наказанието на Денис Пидев. За Левски мача пропускат халфовете Наджиб Амари и Георги Сърмов. Неясен е статутът на нападателя Валери Домовчийски, но въпреки всичко в щаба им демонстрират високо самочувствие. Именно в това се крие шансът на Марек - да използва момента и да приземи “сините”...
Вероятен състав:
Марек:
Михайлов, Б. Николов, Лахчев, Виячки, М. Димитров, Кр. Петков, Андонов, Илиев, Близнаков, Кръстовчев, Бибишков
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети