Общински служител е пребит до смърт с бухалки

DenNews.bg
20.10.2014
размер на текста:

31-годишен общински служител е починал в болница след жесток побой, нанесен му от трима нападатели с бухалки и други твърди предмети.
Жертвата е пребита в апартамент в Берковица, а убийците вече са задържани.
Убитият е работил в земеделския отдел в общинската администрация в Берковица, където бил назначен по програма, тъй като имал висок процент инвалидност, заради сърдечно заболяване, информира "Конкурент".
По неофициална информация единият от биячите е бивш граничен полицай, уволнен дисциплинарно заради взет подкуп от румънски шофьор в прохода Петрохан през лятото на миналата година.
Тримата убийци са свързани с разпространение на наркотици. Те пребили Стефан в апартамента на единия от тях. Младият мъж изпаднал в безсъзнание. Цветан, Георги и Силвестър го натоварили в кола, докарали го в Монтана и го оставили край болницата.
Случайни хора открили потъналия в кръв и почти бездиханен мъж и повикали докторите.
Тежкото престъпление е извършено в неделя в квартал „Изгрев” в Берковица. Сигналът до полицията е подаден от докторите в Монтана в 17 часа. Лекарите съобщили за млад мъж в много тежко състояние, със следи от насилие по главата и цялото тяло, в безсъзнание. Само за секунди Стефан дошъл на себе си и успял да каже, че е пребит от трима мъже с бухалки. После издъхнал.
Полицията в Берковица веднага започнала издирване. Открит е апартаментът в квартал „Изгрев”, където е станало убийството. Арестувани са и убийците Цветан Ч. (27 г.), Георги Н. (20 г.) и Силвестър Д. (24 г.). В домовете им са намерени бухалките със следи от кръв по тях, казаха от полицията. Източник: БЛИЦ

 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети