Кристиано Роналдо за дузпата: Щом съдията е преценил, значи има...

DenNews.bg
02.10.2014
размер на текста:

Супер звездата Кристиано Роналдо даде интересно обяснение за най-интересния момент с втората дузпа в снощния мач между Лудогорец и неговия Реал Мадрид. “Белите” биха с 2:1
а Роналдо първоначално изпусна, но след това отбеляза от бялата точка, след като съдията свири доста пресилена втора дузпа за "кралския” тим.
"Лудогорец е добър отбор, който се бори много, освен това футболистите им ритаха много, но ние все пак взехме трите точки. Ако съдията е преценил, че втората дузпа е честна, значи е така. Така или иначе компенсира гола ни, който го имаше, но реферът не го зачете. Започнахме мача много концентрирано. Понякога не започваме по най-силния начин, но все пак победихме и това е най-важното", каза Роналдо.
Дори медиите в Испания обаче обявиха, че вторият наказателен удар не е съществувал. Нарушението на Козмин Моци срещу Кристиано Роналдо беше изключително спорно.
"Видяхме, че съдията даде две дузпи на Реал в много малък интервал от време. И докато първата беше безспорна, втората я нямаше. Имаше докосване, но то не беше достатъчно, за да се даде нарушение. Реферът даде жълт картон на Козмин Моци за неговата интервенция, но в този случай Кристиано Роналдо се свлече в наказателното поле прекалено лесно. Дузпа нямаше", пише близкият до Реал Мадрид в. "Марка".
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети