Разлютен от болки и претенции пациент изпотроши кабинета на дупнишка зъболекарка

DenNews.bg
13.10.2014
размер на текста:

Разлютен от болки и претенции пациент изпотроши стоматологичния кабинет на известната в Дупница д-р Камелия Кирилова.
49-годишния Николай Димитров се появил в кабинета на д-р Кирилова в събота, седнал на стола и споделил оплакванията си. След като се убедила, че не се касае за спешен случай д-р Кирилова посъветвала Димитров да потърси друг зъболекар.
„Случаят не беше спешен. Заради изчерпаното доверие между мен и пациента го посъветвах да потърси лечение при колега. И преди това този мъж ми е бил пациент, а след като не се касаеше за спешна интервенция, имам право да му откажа, тъй като сме имали недоразумения. Но не и такива мащаби. След посещения при мен преди той беше недоволен, затова сега му казах, че нямам намерение да го лекувам”, обясни за DenNews.bg д-р Кирилова.
Димитров, който живее и работи в Германия, скочил от стола и започнал да троши зъболекарската машина и оборудването в кабинета.
Освен че е дала показания д-р Кирилова е предала в полицията запис от охранителната камера в кабинета си, като на него е записан целия инцидент.
„Разбира се, че бях притеснена и шокирана от случилото се. Добре че не ми посегна. Досега събирах стъкла в кабинета, а все още не мога да преценя колко ще ми струват нанесените щети. Говорим за човек, който живее в Германия, а нали всеки от нас знае какво ще му се случи, ако направи такова нещо там. Благодаря на полицаите, които реагираха бързо”, обясни още зъболекарката.
Срещу Димитров е образувано досъдебно производство.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети