Почина предполагаемият двоен убиец от Варна

DenNews.bg
07.01.2014
размер на текста:

39-годишният мъж, предполагаем извършител на двойното убийство във Варна вчера, е починал в болница от огнестрелната рана в главата. Полицията все още не е потвърдила официално, че именно Петър Евтимов е застрелял жената, с която живеел на семейни начала и мъж, който заподозрял, че е неин любовник.
39-годишен мъж и 33-годишна жена бяха застреляни вчера в автомобил, паркиран на бул."Владислав Варненчик". Часове по-късно в изоставено подблоково помещение бе открит прострелян в главата 39-годишен мъж, за когото се смята, че е убиецът. Простреляният беше приет в шокова зала с кръвоизлив в мозъка. Още тогава лекарите коментираха, че шансовете му за пълно възстановяване са малки.
Назначена е балистична експертиза за установяване дали оръжието, с което е извършено убийството, е идентично с използваното при самоубийството, информира Дарик.
Живка и Петър имат деца на 17 и 8 години.
Предполага се, че мотивът за убийството е ревност, предаде Нова телевизия. По непотвърдена информация мъжът е разбрал за изневярата на любимата си от Фейсбук. Разбил е паролата й в социалната мрежа и така научил за паралелната връзка. Там прочел и за часа на срещата на любовниците пред варненски мол, близо до който извършил убийството.
 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети