Бившият лидер на ГЕРБ-Сапарева баня Росен Тимчев се връща в партията

DenNews.bg
06.01.2014
размер на текста:

Бившият общински лидер на ГЕРБ в Сапарева баня Росен Тимчев се връща в редиците на партията. Той обясни, че ще координира дейностите между общинските и областното ръководство на партията, като подчерта, че длъжността му е чисто политическа, а не експертна. „Сърцето ми винаги е било в ГЕРБ, аз съм учредител на партията от 2007 година. Решението да се върна го взех след разговор с областния координатор Кирил Калфин. Счете се, че в сегашната ситуация ще бъда полезен на партията. Мисля, че напускането ми от старото областно ръководство е било сравнително прибързан акт. Но аз никога не съм се чувствал, че съм извън партия ГЕРБ. Функциите, които ще изпълнявам са да координирам дейностите между общинските и областното ръководство, за да подобрим контакта най-вече в малките общини. Ще работя пряко със съответните общински ръководства, като ще бъда пряко подчинен на областния координатор. Подчертавам, че се връщам в партията в тежък за нея момент, когато тя е в опозиция”, каза Тимчев.
Той отрече през това време да е имал контакт с други партии, въпреки че името му бе свързвано с формациите на Николай Бареков и Меглена Кунева. „С Николай Бареков сме просто добри познати. Бареков беше на посещение в Дупница, което е абсолютно частно. Това не означава, че имам политическа дейност с него. Никога не съм бил предател и няма да ме видите в друга партия, само защото имам някакъв интерес. Имаше предложения от други организации към мене за постове, но аз съм ги отказал. Няма как да съм и член на отбор, където е Меглена Кунева”, отсече Росен Тимчев.
„Няма да взема нито 1 лев от партията, на която съм учредител. Доста години съм давал и от джоба си за партия ГЕРБ. Нямам абсолютно никакви кариеристки амбиции. Бил съм общински лидер и не съм се кандидатирал нито за кмет, нито за съветник”, допълни Тимчев.


 

Най-четено

Темите от "Сапарева баня"

Етикети