В Дупница избухнаха заради босовете на Пирин (ГД): Марек не се продава!

DenNews.bg
16.01.2014
размер на текста:

Шефовете на лидера в “Б” група Марек реагираха остро на публикация в столичен ежедневник, в която се казва, че отборът ще отиде в ръцете на бившите собственици на Пирин (ГД). В статията се намеква, че въпросните босове ще използват дупнишкия тим за манипулации и участие в “черно тото”. Дори се допълва, че отборът е “един от символите на антифеърплея”. За това с декларация на ФК Марек-2010, подписана от изпълнителния директор Ивайло Паргов, се настоява да се спре с инсинуациите по тази тема. От дупнишкия клуб отбелязват, че Марек разчита единствено на футболистите си и на спонсорите Актавис и общината в битката за влизане в “А” група, а не на задкулисни игри. Декларацията завършва с “Марек не е парче месо и не се продава”.

 

ОПРОВЕРЖЕНИЕ
От
Ивайло Сашов Паргов – изп. директор на ФК “Марек-2010”, гр. Дупница, участник в “Б” Професионална футболна групаУважаеми дами и господа,
Във връзка с изнесените провокативни и неверни информации в днешната преса, с които се “информира”, че “Шефовете на Гоцето взимат властта в Марек”, искам да опровергая по категоричен начин тази лъжа. Нашият клуб има своите прекрасни спонсори в лицето на Община Дупница, “Актавис”, местни бизнесмени, както и най-големия ни актив – хилядите привърженици от града и региона. Настоявам, като ръководител на този клуб и от името на целия Управителен съвет и футболистите, да се спрат инсинуациите по тази тема, която повтарям, че е абсолютна лъжа. Нашият нов клуб е доказал в последните си години от започването му в 4-а дивизия до настоящия момент, че разчита единствено и само на своите усилия, на своите спонсори и на своите футболисти и сме доказали, че не участваме в задкулисни игри или в порока на 21-и век т.нар. “черно тото”, както се опитват да вменяват във въпросната медия с използването на твърдението, че “Марек е един от символите на антифеърплея”. Нашият клуб, няма нищо общо с предишния клуб и това е факт, с който са наясно всички.
“Марек” има своите спонсори и с тях ще преследва целта си – влизане в “А” група този сезон.
А на всички наши “доброжелатели” искам да заявя по категоричен начин следното:

ФК “Марек-2010” не е парче месо и не се продава.

 Ивайло Паргов, изпълнителен директор

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети