Марек набира средства за лечението на Любен Севдин и с банкова сметка

Константин Соколов
09.09.2013
размер на текста:

Ръководството на Марек продължава с инициативата в подкрепа на клубната легенда Любен Севдин. Един от славните ветерани на отбора се бори с тежко заболяване и има нужда от помощ. На мача от турнира за Купата на България на 18 септември срещу Черно море на стадион “Бончук” ще бъдат поставени кутии, в които всеки желаещ да отдели средства за лечението на Севдин. Отделно от това ръководството на клуба предостави и банковата сметка на Марек-2010. По този начин хората, които желаят да помогнат, но нямат възможност да присъстват на мача с Черно море или пък се намират в чужбина, ще могат окажат подкрепа на легендарния футболист.
Вече това стори бившият защитник на Марек Цветан Видински, който е един от първите подали ръка на Любен Севдин. За това и изпълнителният директор на клуба Иво Паргов изказа искрените си благодарности към него.
Любен Севдин записва името си в историята на Марек като автора на най-паметния гол за тима, донесъл Купата на Съветската армия. На финала срещу ЦСКА на стадион “Васил Левски” през 1978 г. Любен Севдин бележи победния гол за 1:0 с удар от 30 метра в 30-ата минута навръх 30-годишнината на “армейския” клуб.

Банкова сметка на Марек-2010
IBAN: BG59KORP92201031460601
BIC: KORPBGSF

При превода да бъде посочено, че средствата са за Любен Севдин
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети