Мая Манолова посочила Д-р Сашо Котев за шеф на Здравната каса в Кюстендил

Dennews.bg
27.09.2013
размер на текста:

Д-р Сашо Котев щял да стане шеф на Здравната каса в Кюстендил, тъй като бил протежето на заместник-председателя на Народното събрание Мая Манолова. Това е версията, която се лансира в медицинските кръгове от доста време насам. А основанието за тези твърдения фактът, че дъщерята на д-р Котев била щатен сътрудник на Мая Манолова в Народното събрание.
Вече е ясна и датата на конкурса, който ще се проведе на 23-и октомври в 2 части- защита на програма за управление и интервю с комисията.
Досегашният шеф на Здравната каса в Кюстендил д-р Матей Попниколов няма никакви шансове. Той е член на ГЕРБ и като такъв прие поста преди 4 години, след като се яви на конкурс в НЗОК. Самият той на сесията на местния парламент в Дупница днес заяви, че вече е подготвен да чуе присъдата си, защото бил сигурен от изхода на конкурса.
„Какво да се прави, така стоят нещата към този момент, ще трябва да се съобразяваме с тях”, лаконично коментира д-р Попниколов.
Дали слуховете за сигурното назначаване на д-р Сашо Котев ще се окажат верни, предстои да разберем, след като приключи конкурса. В него участва още един кандидат- Андрей Стоянов.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети