Елтън Джон и шпионин на КГБ топили леда на Студената война с див секс

dennews.bg
18.09.2013
размер на текста:

Сър Елтън Джон разкри доста пикантни подробности около интимния си живот на гей. В тефтерчето със спомени за сластни сцени присъства и такава с агент на КГБ. Двамата правили секс на покрива на хотел. Това екзотично преживяване станало даже и по време на студената война- в далечната 1979-а година, когато светът бе разделен на Изток и Запад, а Елтън Джон бил в Русия.
Това диво сексуално приключение певецът се впуснал с единствената цел да компроментира агента. Руснакът бил прикрепен към сър Елтън Джон, за да гарантира, че всяко негово движение ще се наблюдава, докато пребивава в ССР. 66-годишният певец разкри, че стигнал до интимност с агента, който работел за съветската служба за сигурност, за да го компрометира, тъй като тайната полиция в страната поставила мъжа в антуража му, за да гарантира, че всяко негово движение се наблюдава, докато бил в СССР.
"Отидох в Русия през 1979 г. и знаех, че ни наблюдават през цялото време. Имах преводач, който те със сигурност бяха поставили. В крайна сметка превих секс с него на покрива на хотел", заяви певецът.
Елтън, който не крие хомосексуалната си ориентация, заминава за Русия през декември, за да подкрепи хомосексуалните граждани в страната срещу закона против гейовете. Той признава, че ще трябва да внимава какво говори по време на престоя си.
"През декември заминавам за Москва. Трябва да отида. И ще трябва да мисля много внимателно какво говоря. Като хомосексуален не мога да оставя тези хора сами, без да отида и да ги подкрепя. Не зная какво ще се случи, но трябва да отида", заяви Джон пред британския вестник "Обзървър"

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети