Училищата в община Дупница вече са санирани, но тепърва започват ремонти

dennews.bg
14.09.2013
размер на текста:

Всички училища в гр. Дупница са санирани, подменена е дограмата, направени са нови скатни покриви и вътрешни ремонти. Единствено от училищата в града ОУ “Христаки Павлович” е със стар покрив и се наложи да бъдат отстранени течове през това лято. То е газифицирано, както и детските градини – Първа, Шеста и Седма.
Предстоят и още ремонтни работи. Така например в ОУ “Христо Ботев” с. Самораново има рушаща се тераса над входа на училището, която ще бъде отремонтирана.
ОУ “Св. Св. Кирил и Методий” с. Яхиново е в добро състояние, констатира проверка от общината. Има подадено заявление на 10.09.2013 год. от директора на заведението за ремонт на столова – предстои изготвяне на оценка от отдел “Строителство” и реализиране на ремонта в рамките на 10 000 лв.
В ОУ “Христо Ботев” в село Крайници има течове по старото и новото тяло, както и по връзката между тях и предстои ремонт.
ОУ “Св. Св. Кирил и Методий” гр. Дупница е в добро състояние, ще бъде извършена ремотна дейност на част от мазилката на оградата.
В ОУ “Климент Охридски” и СОУИЧЕ “Св. Паисий Хилендарск” има необходимост от препокриване на котелни помещения.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети