Мая Манолова: Аз предложих Делян Пеевски за шеф на ДАНС!

dennews.bg
13.09.2013
размер на текста:

Аз предложих Делян Пеевски за шеф на ДАНС! Това обяви в сутрешния блок на Нова телевизия кюстендилската депутатка и острието на БСП Мая Манолова. Така тя отговори на въпрос за скандалното назначение, зададен й от водещите Ани Цолова и Виктор Николаев, който силно я подразни.
"Мина толкова време оттогава, цели 3 месеца, толкова вода изтече! Това е въпрос, от който вече никой не се вълнува, а вие продължавате да го задавате!, направи остра забележка на водещите Мая Манолова.
"Ако това ще ви успокои, аз предложих Пеевски. Това е отговорът, който ще успокои неспокойните журналисти", отново обяви Мая Манолова.
След което помоли да й бъдат задавани въпроси по актуални теми, какватo е изборният кодекс, и по която е била поканена в студиото.
По същото време в сутрешния блок на БТВ бившият вътрешен министър Румен Петков даде и своето становище по същата, макар и стара и вече безинтересна тема.
„С Пеевски се изложихме толкова, колкото можахме и тук на дневен ред в БСП стои вече въпросът за поемането на политическата отговорност от лидера Сергей Станишев”, категоричен бе Петков.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети