Кметът Чимев пожела европейския връх на вицешампионките по таекуондо

Константин Соколов
30.08.2013
размер на текста:

Снимка: DenNews.bg

Кметът на Дупница Методи Чимев прие в кабинета си европейските вицешампионки на СК Гладиатор Ивона Цинцарска и Луиза Захариева и треньора им Христо Михалчев. Двете таекуондистки спечелиха сребърни отличия от шампионата за кадети, провел се Букурещ, Румъния.
Чимев награди медалистките и треньора със специални плакети, като пожела на състезателките на следващия форум да станат европейски шампионки. “Радвам се на успехите на момичетата и им пожелавам да стигнат и европейския връх”, обърна се към тях градоначалникът.
От своя страна Христо Михалчев пък благодари на кмета за оказаната от него подкрепа и добави, че е изключително доволен от представянето на своите възпитанички и то в годината, в която Гладиатор има юбилей. “Сега се навършват 25 години от както е създаден клубът и имаме толкова национали и успехи. Благодарение на Ивона и Луиза България се нареди на 3-то място при момичетата в отборното класиране в Букурещ след Хърватска и Русия. Мисля, че това е сериозен успех”, заяви Михалчев.
Следващото голямо изпитание за Гладиатор е участието на Европейското първенство за юноши и девойки до 17 г. в Порто през септември, където Дупница ще бъде представен също от 3-ма състезатели.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети