Бербатов оглави първата класация с българи на списание „Форбс”

DenNews.bg
29.08.2013
размер на текста:

Най-успешният ни футболист в последните години Димитър Бербатов оглави първата класация на списание „Форбс” за български знаменитости. Към върха Бербатов се изстреля не само благодарение на успехите си на терена, но и на активната дейност на фондацията му за надарени деца. Освен това Бербо е и българинът с най-много последователи във Фейсбук.
В първата десетка на българските знаменитости Топ 70 на „Форбс” влизат и музикантите Влади Ампов – Графа, Мария Илиева, Лили Иванова и Миро; тв водещият, продуцент и музикант Слави Трифонов; най-успелият български тенисист Григор Димитров; журналистът и тв водещ Ники Кънчев; актьорът Любо Нейков и носителят на Златната топка Христо Стоичков.
С това една от най-популярните и очаквани класации на престижното бизнес издание дебютира у нас, съобщават от „Форбс”. Пълният списък Топ 70 на българските знаменитости може да се види в новия брой на списанието.
В звездната класация попадат: спортисти, музиканти, ТВ водещи и продуценти, актьори и режисьори, модели и артисти. Критериите, по които е направено подреждането са: успехи в областта, в която се изявяват; участие в проекти, различни от основната дейност - като благотворителност и други обществени каузи; честота на медийните изяви и активност в социалните мрежи.
 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети