Отново обявиха конкурс за директор на РЗОК-Кюстендил

dennews.bg
23.08.2013
размер на текста:

Конкурс за директор на РЗОК-Кюстендил ще има пак. Това стана ясно след решение на Управителния съвет на НЗОК и след промяна на правилата за провеждане на процедурата. Именно те бяха причина насрочения за 10-и юни конкурс да бъде прекратен след решение на Надзорния съвет на Националната здравно-осигурителна каса.
Причините за прекратяване бяха следните: открити пропуски в обявлението за конкурса във връзка с изискваните документи, които кандидатите трябва да представят спрямо утвърдените от Надзорния съвет; несъответствие между посочените в обявлението изисквания за заемане на длъжността и утвърдената длъжностна характеристика за „Директор на РЗОК“; липса на регламент в обявлението за начина на провеждане на конкурса.
НЗОК гарантира, че документите на подалите за участие в конкурса кандидати не са отваряни и разглеждани. Те ще бъдат върнати лично на кандидатите без да бъдат отваряни.

Да водят битка за поста директор на РЗОК-Кюстендил се бяха подготвили досегашния шеф д-р Матей Попниколов, първият директор на Здравната каса д-р Сашо Котев, както и рентгенологът д-р Андрей Стоянов.

Кандидатите за директор на РЗОК-Кюстендил, както и тези за постовете в останалите 22 регионални подразделения в цялата страна могат да подават документи за участие до 12-и септември.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети