ЦСКА със Стойчо Младенов и Гъргоров срещу Марек в сряда

DenNews.bg
09.07.2013
размер на текста:

Марек ще изиграе първата си контрола утре (сряда) от 18 часа, когато на стадион “Бончук” в Дупница среща ЦСКА. Очаква се “червените” да бъдат водени от треньора Стойчо Младенов, който е пред завръщане начело на отбора. За ЦСКА може да играе и бившият капитан Емил Гъргоров, който засега само ще поддържа форма с “армейците” в очакване на трансфер в чужбина. Ако Бадема не успее да премине зад граница, ще остане на “Българска армия”, потвърди самият той. Подобна е ситуацията и със защитника Валентин Илиев, който също си реди трансфер в чужд клуб.
Както е известно доста от играчите на ЦСКА се разбягаха в други отбори, заради тоталните неразбории в клуба, но все пак в състава на “червените” личат имената на вратаря Томас Черни, Марсиньо, Ангел Грънчов, Венци Василев, Ивайло Чочев.
Наставникът на Марек Румен Стоянов пък ще използва спаринга за да реши на кои от дошлите на проби да предложи контракти. В момента на “Бончук” тренират 31 състезатели, а групата трябва да бъде свита до 26-27. Стоянов пък се завърна в понеделник от Швейцария, къде води тима на футболистите, останали без професионални договори. Не е изключено в Марек да акостират двама играчи от отбора на безработните, които да усилят конкуренцията на постовете вратар и централен нападател.
Освен това дупнишкият тим вече срещна отбора на състезателите без договори в учебна игра и треньорският щаб е наясно на кой от въпросния състав може да се разчита.


 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети