Волейболистите на Марек Юнион-Ивкони като манекени в Шампионската лига

Клубът сключи договори за спонсорство с 3 компании

DenNews.bg
06.07.2013
размер на текста:

Като манекени ще бъдат от тази година волейболистите от Марек Юнион-Ивкони. Шампионите на България при мъжете сключиха договор с един от лидерите в производството на мъжка мода у нас. “Разбрахме без никакви проблеми и буквално за 30 минути договорихме всичко. Играчите и щабът ще се обличат за евробитките в последния писък на модата”, заяви мениджърът на клуба Людмил Найденов. Дупнишкият клуб е новатор у нас в това отношение и ще пътува в Европа по почина на световните футболни грандове, които си партнират с фирми за производство на мъжка мода.
Японска марка за спортна екипировка пък ще облича състезателите на игралното поле. Компанията, ще бъде за втора поредна година партньор на дупничани. Те ще осигурят също безплатна екипировка на отбора за второто поредно участие на тима в Шампионска лига. "С тях работим много добре и сме изключително доволни. Договорили сме се и с фирма, която преди години подпомагаше на Славия", допълни Людмил Найденов.
Той призна, че в момента се водят разговори с още няколко големи компании. "Изчаквахме да стане ясен жребият, за да започнем разговори с големи компании, които ще ни бъдат партньори и тази година, както за Шампионска лига, така и за родното първенство. До два месеца ще сме наясно с всичките ни рекламодатели. От миналогодишните ни рекламодатели също ще има, както и други. След като има интерес към партньорства с нас, значи сме добри рекламодатели. Длъжни сме да оправдаем доверието и тази година, както в Европа, така и в България", заключи Найденов.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети