Селтик със специален поздрав за рождения ден на Стилиян Петров

DenNews.bg
05.07.2013
размер на текста:

От шотланския Селтик поздравиха по специален начин Стилиян Петров за днешния му рожден ден. Екс капитанът на “детелините” Том Бойд отправи пожелание чрез официалния сайт на клуба към Стилиян по повод 34-ия му рожден ден.
Бойд беше капитан на отбора именно, когато българинът играеше за Селтик, а и един от участниците в бенефиса на Стенли, насрочен за 8 септември, уточнява Гонг. "Нямам търпение за мача, макар че ще е доста емоционално със Стилиян, който се завръща след проблемите си. Очакваме срещата и се надяваме да е поредното фантастично мероприятие за Селтик. Имам много страхотни спомени със Стан и първият от тях е какъв велик футболист той бе за този тим. Дойде като младо момче, имаше нужда от време, но след това започна да показва класата, която всички знаеха, че има. Дори беше капитан на тима понякога", спомня си Том Бойд.
"Той бе много уважаван и харесван от всички в клуба и ще го видите по отговора на играчите, които се отзоваха за бенефиса му - класата и калибъра им. Той заема сериозно място в историята на Селтик с изявите си и е обичан от много фенове на отбора", продължи бившият защитник.
"Новините, че е в ремисия бяха страхотни. Бори се здраво и за радост сега е добре. Всички се страхувахме от най-лошото, когато чухме такива новини, тъй като в клуба ни има няколко души, пострадали от болести като рака. Хора като Томи Бърнс, Бог да го прости. Така, че е страхотно, че Стилиян е в ремисия и нямаме търпение да говорим на "Селтик Парк" отново", каза още Бойд.
Том Бойд отправи и пожаланието си към Стилиян: "Така че, много честит рожден ден на Стилиян. Опитва се да ме изравни - трудно ще го направи, но се приближава“.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети