Тв оператор с най-точно око в МВР турнир по стрелба

DenNews.bg
04.07.2013
размер на текста:

Операторът Иван Йорданов получи грамота за точното си око и в стрелбата. Снимки: Пресцентър ОДМВР- Кюстендил

С разнообразие от спортни състезания служителите на МВР в Кюстендилска област отбелязват професионалния си празник и 134 години от създаването на министерството.


В турнира по стрелба с пистолет участваха и представители на медии. Най-добре се представи екипът на телевизия “Запад” – операторът Иван Йорданов и репортерът Иван Велинов се класираха на първо и второ място, а на трето – репортерът на Дарик радио Иво Кирилов. При служителите най-добър бе Светослав Георгиев от ОУПБЗН, второто място с еднакъв брой точки си поделиха служителите на ОДМВР Райчо Омерски и Евгени Неделчев, на трето място е Явор Омерски от ОУПБЗН.
Сред риболовците най-добър се оказа Илиан Спиридонов от ОУПБЗН, с най-голямо количество улов се представи служителят на ОДМВР Георги Георгиев, а като най-голям карък се доказа Валери Павлов. При спортната стрелба отборното класиране е: първо място за отбора на РДГП, второ - за отбора на Дирекция “Специализирани полицейски сили”, трето - за втория отбор на ОУПБЗН. В индивидуалното класиране на първо място е служителят на РДГП – Кюстендил Емил Ников, на второ – служителят на дирекция “Специализирани полицейски сили”, на трето – Антонио Божков от РДГП Кюстендил. Всички класирани на първите три места получиха грамоти и сувенири от директора на ОДМВР – Кюстендил, комисар Елиан Стамболийски.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети