ЦСКА идва в Дупница за контрола с Марек

Константин Соколов
03.07.2013
размер на текста:

Марек и ЦСКА играха контрола и през миналия сезон.

Новакът в “Б” група Марек ще играе контролна среща с ЦСКА. Проверката е насрочена за 10 юли (сряда) от 18 часа на стадион “Бончук” в Дупница. Въпреки огромните неясноти в “червения” клуб, от ръководството са поискали да срещнат селекцията на Румен Стоянов в приятелска среща. От щаба на Марек гарантират, че до мача с ЦСКА теренът на “Бончук” ще е напълно готов. При добро стечение на обстоятелствата пък дупнишките фенове ще могат да зърнат Христо Стоичков, ако разбира се Камата остане начело на “армейците”.
Иначе тимът от Дупница вече изигра първата си контрола. На терена в с. Крайници Марек победи с 1:0 отбора на футболистите останали без професионални договори. Единственото попадение вкара новото попълнение на дупничани Петър Тончев, а мачът се игра в 3 части от по 30 минути. И двете селекции са водени от Румен Стоянов, който утре тръгва с безработните за турнир в Швейцария.
След проверката Стоянов намали групата футболисти на Марек до 31. В тима освен сигурните Петър Тончев и Александър Горанов, за нови попълнения може да се смятат и завръщащите се в тима Георги Николов и Иван Илиев.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети