Цецо Соколов: Можем много повече от 4-ото място

DenNews.bg
24.07.2013
размер на текста:

Дупнишкият волейболист Цветан Соколов остана донякъде разочарован, че националният отбор на България не успя да спечели така желания медал от Световната лига. Все пак Цецо бе щастлив, че най-сетне си е у дома след изморителните пътувания.
"Настроението е донякъде положително, че вече се прибираме вкъщи, донякъде не толкова, защото видяхте, че имахме нашите възможности да вземем бронзов медал. Накрая може би силите не ни стигнаха или по-точно вярата. Трябва да гледаме напред и да се учим от грешките си, които тази Световна лига ни показа и ни показа къде трябва да работим", коментира Соколов пред bgvolleyball.com.
"Надявам се Европейското да не бъде същото, а да го изиграем по много по-различен начин отколкото тази Лига. Не бих казал, че причината да загубим от Италия е психологическа. Може би леки грешки, които ние направихме, беше разликата в целия мач. Трябва да поработя върху сервиса си. Надявам се на Европейското да бъде много по-различно. Да, 4-то място според някои е успех, но лично според мен имаме много по-големи възможности и можем да постигнем много повече", завърши бившият ас на Марек Юнион-Ивкони.

 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети