Младите бойци на Марек любимци на публиката на MaxFight 32

Константин Соколов
23.07.2013
размер на текста:

18-годишните бойци на Марек Симеон Андров и Драгомир Кацаров обраха овациите на публиката при дебюта си на гала вечер по ММА, въпреки че загубиха своите мачове. На събитието в Поморие в категория до 84 кг Андров отстъпи на Георги Янчев (Бургас) във втория рунд. Дупничанинът обаче се представи много силно за дебютант, особено като се има предвид, че е с точно 20 години по-малък от противника си.

При 77-килограмовите Драго Кацаров не успя да се справи с Ивайло Димов, въпреки че през първия рунд имаше добри шансове за победа.
Смелата игра на бойците на Марек показа, че те имат страхотно бъдеще в този спорт и не остана незабелязана от специалистите и многобройната публика на стадиона в Поморие, която дълго ги аплодира. Според специалисти именно липсата на опит у Андров и Кацаров е оказала своето влияние по време на мачовете им. За това и отново заваляха оферти към боен клуб Марек за участие на следващи гали по ММА. В дупнишкия клуб се получи покана от Русия за проявата в град Краснодар на 31 август. Там най-вероятно ще се пусне Даниел Стоичков, на който преди това, на 2 август, предстои гала вечер в Свети Влас. Съперник на Стоичков край морето ще бъде Иван Иванов-Машината, смятан за един от най-силните ММА бойци у нас.
 

 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети