Скандал! Цимбика скочи да бие треньора и футболистите на ЦСКА с винкел

DenNews.bg
22.07.2013
размер на текста:

Снимка: Блиц

Страховити сцени се разиграха преди минути на стадиона на ЦСКА "Българска армия". Един от приближените на бившите собственици от Титан – Калоян Стоянов-Цимбика, който е и бивш началник на стадиона, е заплашил със смърт треньора Стойчо Младенов, гръмна Блиц. Цимбика нахлул в съблекалнята, където били футболистите, треньорът Младенов и помощниците му, и започнал да ги заплашва. "Ей, ще ви избия всичките, ще ви смачкам! Заради вас останах без работа", крещял разярено ексбоксьорът.
"Той беше полудял. Започна да плюе, размахваше нещо в ръцете си - май беше винкел. Всички се изплашихме", признаха си играчите на ЦСКА. "Потвърждавам това, което се случи. Мислех, че живеем в нормална държава! Тръгвам към полицията, за да подам жалба", пък допълни самият Стойчо Младенов.
Разбра се, че причина за изблика на Калоян Стоянов е това, че доведеният от него колумбийски футболист Жерсон Серано не е одобрен и няма да подпише договор с ЦСКА. Като разбрал за това Цимбика тръгнал да се разправя с треньора Младенов.
"Къде е Томов лъжеца, къде е той? Нали щяхте да налагате юноши в отбора, какво стана, а? Пак чужденци вземате, а не одобрявате тези, които аз ви водя", продължавал да нарежда Калоян Стоянов, въпреки опитите на Димитър Димитров-Каубоя и Стойчо Младенов-младши да го озаптят.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети