Българският фармацевтичен съюз отличи „Актавис” с две престижни награди

DenNews.bg
02.07.2013
размер на текста:

Дилияна Бъркалова, Мениджър "Кардиология" получава наградата на БФС за "Генеричен лекарствен продукт по лекарско предписание" за 2013 г.

Българският фармацевтичен съюз отличи „Актавис” с две престижни награди по време на традиционния бал в рамките на „Българските фармацевтични дни”, като така компанията стана първата отличена с две награди на една церемония в историята на инициативата.
На „Актавис” бях връчени призовете "Производител на годината" и "Генеричен лекарствен продукт по лекарско предписание" за 2013.
Наградата „Производител на годината”, която компанията печели за втори път, бе връчена от проф. Генка Петрова, член на УС на БФС. Проф. Петрова изтъкна, че „Актавис” са избрани с голяма преднина, като разликата в гласовете между „Актавис” и компанията, избрана на второ място, е повече от два пъти.
Наградата "Генеричен лекарствен продукт по лекарско предписание” е за новото лекарство на компанията в областта на кардиологията. Призът бе връчен от зам.-председателя на УС на БФС Димитрия Стайкова на Дилияна Бъркалова, Мениджър Кардиология в „Актавис”.

 

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети