Парапланерист от Дупница на разпит в полицията за шпионаж и стрелба от въздуха

DenNews.bg
19.07.2013
размер на текста:

Собственикът на клуба по парапланеризъм “Свободен полет”- дупничанина Петър Кюркчийски днес дава показания в полицията по обвинения за шпионаж и стрелба от въздуха. Те са посочени в жалба до полицията от последователя на адвентистката църква от русенеца Христо Цанов, представящ се като Адвентист от Седмия Ден и служител на Всемогъщия Бог, Творец и Спасител,
Господ Исус Христос
който се почуствал много застрашен, след като над главата му прелетял Петър Кюркчийски в местността Вангелова чешма над Дупница. На Христо Цанов дори му минало през ума, че прелитайки така с парапланера, Петър Кюркчийски би могъл да предизвика и хаотична стрелба, където му падне. Стреснат и притеснен, също така изпълнен с голяма доза съмнение, жалбоподателят веднага се заел и подал сигнал в полицията в Дупница. Така се стигнало и до призовката за разпит с днешна дата заради която Петър Кюркчийски бил принуден да се съобрази и да бъде подложен на разпит.
Това не е първата проява от страна на Христо Цанков, с която той подава сигнали до органите на реда. Нещо повече, преди година той е пускал жалба и до ДАНС със сигнал за отровна ваксина срещу рак на маточната шийка. След нея Христо Цанов намира за уместно да уведоми и министър-председателя Бойко Борисов, президента, Върховният съвет на масоните до 33-а степен, омбудсмана, Народното събрание, Министерство на здравеопазването и Министерство на образованието.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети