Новият наставник на Левски: Аз съм треньор, а не магьосник

DenNews.bg
17.07.2013
размер на текста:

Новият старши треньор на Левски Славиша Йоканович даде любопитно интервю пред сръбския сайт „Новости“, в което изразява очакванията си за работата при “сините”. Йоканович казва, че вярва в силите си, но и че му трябва време за да подобри ситуацията в отбора.
„Левски е велик Балкански клуб, също като Партизан. Поканата дойде изненадващо. Мислех дълго и упорито, преди да кажа „да“ на ръководството на Левски. В разговорите с президента Тодор Батков и Наско Сираков видях, че имаме общи амбиции в един сезон, в който клубът навършва един славен век. Логично стигнахме до договорка за една година“, споделя сърбинът, цитиран от Гонг.
„Вярвам в себе си и своите възможности. Надявам се, че след четири години ще върнем титлата във витрината на Левски. Поради някои лични задължения ще се появи в София в петък. Не съм магьосник, а треньор. Не мога да променя нищо за един ден. Мачът срещу Ботев ще го гледам от трибуните, ще го води един от помощниците, които бяха до този момент. От високо се вижда по-добре, нали така? Имам малко време, разполагам с няколко записа с игрите на Левски. Всяка минута ми е ценна“, заключва Славиша Йоканович.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети