Марек заблуди шпионин на Ботев (Вр)

Константин Соколов
11.07.2013
размер на текста:

Снимка: sportal.bg

Спортният директор на Ботев (Вр) Валентин Станчев изгледа контролата на Марек срещу ЦСКА (0:2) от ложите на стадион “Бончук” вчера. Посещението на Станчев в Дупница не бе случайно, тъй като в първия кръг на “Б” група неговият отбор играе именно с дупничани. Пред Ботев (Вр) е поставена цел завръщане в “А” група, а разузнаването на първия съперник от страна на врачани говори за професионално отношение към задачата.
Едва ли обаче бившият нападател на Спартак (Вн) и ЦСКА си е извадил правилни заключения за моментната класа на Марек, след като това е едва първа проверка за дупничани от началото на подготовката. Освен това треньорът Румен Стоянов през второто полувреме направи доста смени, пускайки в игра и доста от футболистите, дошли на проби, а изпробва и различни схеми. “Вальо Станчев е останал доста объркан”, шушукаха фенове на тръгване от “Бончук”.
“Въпреки експериментите новите момчета Пепи Тончев, Александър Горанов и Пидев играха добре през първото полувреме. Жоро Николов и Иван Илиев си ги знаем, че са добри футболисти. През второто полувреме обаче бе пълен хаос”, коментираха още запалянковците.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети