Батков връща Сираков в Левски, Наско отрича

DenNews.bg
04.06.2013
размер на текста:

Собственикът на Левски Тодор Батков е провел късно снощи среща с Наско Сираков, на която двамата са договорили условията за завръщането на бившия изпълнителен директор на работа в клуба, твърди Гонг. Самият Сираков на този етап обаче отрича информацията.
Очакваше се днес през деня от Левски официално да обявят, че новият изпълнителен директор, на мястото на Иво Тонев, ще е Наско Сираков, но май нещата не стоят точно по този начин.
Иначе бившият футболист и треньор на “сините” Иван Вуцов е много доволен от евентуалното завръщането на Сираков на "Герена". "Много правилен ход е връщането на Сираков в Левски, коментира пред Sportlinе Вуцов. - Съжалявам само, че не е докрай. И Иво Тонев трябваше да остане, макар да не са приятели, но като съратници щяха да действат много успешно. Аз винаги съм казвал, че не е редно добър управленец като Наско да стои извън "Герена", категоричен бе Вуцов.
Ако наистина Сираков отиде в Левски, това ще коства мястото на старши треньора Никлай Митов, пък пише Дон Балон.
Смята се, че Митов ще бъде понижен в скаут на отбора. Помощник треньорите Мариан Христов и Елин Топузаков обаче щели да запазят постовете си. Спортният директор Даниел Боримиров също щял да остане.


 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети