Еньо Кръстовчев ще играе в Шампионската лига

DenNews.bg
28.06.2013
размер на текста:

Бившият нападател на Марек Еньо Кръстовчев ще играе във финалната четворка на Шампионската лига. Разбира се, не става дума за най-комерсиалния футболен турнир в света, а надпреварата на България по минифутбол. Еньо е звезда в кюстендилски Феста, а негови съотборници там са таранът минал през Марек и ЦСКА Евгени Йорданов, бившият старши треньор на Миньор (Бд) Пламен Петров-Бързака, както и ексиграчи на Велбъжд. Както е извество Кръстовчев натрупа сериозен опит в минифутбола, след като с Уин Клуб стана първенец на Дупница.
Тимът на Феста, който пък разчита на подкрепата на несебърски спонсор, е основен фаворит за първото чясто, след като по пътя си до тук елиминира сериозните селекции на Трите мечки (Шумен) и софийските Хюлет Пакард и Сините, информират от БЛФЗ.
Финалната четворка ще се проведе от днес до 30 юни в курорта Слънчев бряг, а останалите три отбора са Байкал (Кърджали), Ремиза (Стара Загора) и Вип Дент (Пловдив). Споменатите тимове стигнаха до тук, след като спечелиха шампионатите в 24 различни града и региона, след което победиха в пресяванията.
Победителят в Шампионската лига на България по минифутбол ще спечели правото да представя нашата страна на Шампионската лига на Европа по минифутбол, която ще се проведе на остров Крит през октомври с участието на 32 отбора.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети