Волен към протестиращите: К*рви на Бойко!

DenNews.bg
17.06.2013
размер на текста:

Лидерът на Атака Волен Сидеров мина всички граници, като се разкрещя срещу протестиращите в столицата снощи „К*рви на Бойко”. Агресивното му поведение бе провокирано от възгласите „Оставка” пред партийната централа на Атака. Сидеров се появи с група значително по-млади хора от него, които изпълняваха ролята на негови гардове. Те се вклиниха с уверена стъпка в групата на протестиращите и започнаха да упрекват гражданите „кога ще си вземат хонорарите от Пашата, който ви плаща”. Групата на Сидеров се разкрещя „Атака”, но след това възгласите бяха сменени по тон лично подаден от Сидеров на „К*рвите на Бойко” и „Бойко К*рво”.
Лидерът на Атака нарича многократно протестиращите „лъжци”, след като те отричат към централата да са били хвърляни бутилки, а казват, че срещу тях са хвърлени две бутилки.
Скандалното клипче бе разпространено във Фейсбук. На него се чува още, че Сидеров казва, че „отвръща на агресията с агресия, а на простащината с простащина”. Гласове на протестиращите през цялото време питат защо Сидеров осигури кворума за правителството на БСП и ДПС, защо е гласувал в продължение на 2 г. в полза на ГЕРБ и защо атакистите са гласували за Изборния кодекс. На обидните скандирания на атакистите се чуват и гласове дали това поведение е достойно за депутат и това ли е нормалният език на депутатите.
Групата на Сидеров снощи се сблъска и с екип на Канал 3, който бе упрекнат, че е платен.
 

Видеото може да видите ТУК

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети