Наско Сираков стана директор в Левски, разкарват Боримиров

DenNews.bg
10.06.2013
размер на текста:

Наско Сираков бе назначен днес за спортно–технически директор на Левски след решение на собственика на клуба Тодор Батков, съобщава официалният сайт на клуба.
Длъжността технически директор на представителния отбор ще се изпълнява от прекратилия спортната си кариера Христо Йовов. „С назначаването на две емблематични фигури за Левски ще работим за спечелването на шампионската титла и Купата на България в годината, в която нашият любим клуб чества 100 години от своето основаване. Нека всички заедно – ръководство, футболисти и фенове се обединим в името на синята кауза и през май 2014 – та да празнуваме нашия юбилей”, заявява за официалния сайт на Левски Тодор Батков.
Назначаването на Сираков обаче може да доведе до отстраняването на спортния директор Даниел Боримиров. Според бившия халф на “сините” и Мюнхен 1860, той ще излезе виновник за слабите игри на Левски, независимо че е директор само от два месеца.
"Все още никой нищо не ми е казвал. Днес имам среща с Тодор Батков и след това ще стане ясно моето бъдеще. Разбира се, че има вероятност да напусна, но какво да се прави. Това е футболът. Явно аз ще изляза виновникът за всичко, независимо че съм директор от два месеца", коментира Боримиров пред Sportal.bg.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети