Феновете гонят шеф на ЦСКА: Напускай, некадърник

DenNews.bg
31.05.2013
размер на текста:

Феновете на ЦСКА директно поискаха изпълнителният директор на клуба Георги Илиев-Майкъла да си подаде оставката. Една от най-големите фен-фракции на “червените” - "Офанзива", публикува в официалната си страница декларация, с която настоява Майкъла да си тръгне незабавно от "Българска армия".
Причината е обещанието на директроа, че до края на този месец ще бъдат изградени всички терени за детско-юношеската школа на ЦСКА.
Запалянковците от “Офанзива” дори направиха колаж, на който е изобразен празен Сектор "Г" и задраскана снимка на Георги Илиев, когото наричат некадърник.

Ето какво пишат от "Офанзива":

"Армейци, завърши поредният сезон изпълнен с разочарование и болка. Ако липсата на успехи се дължеше на лош късмет, явно превъзходство на противниците или други нормални за спорта неща, то бихме могли да я превъзмогнем.
Когато обаче, това се дължи на престъпно управление, което умишлено унищожава ЦСКА, ние не можем да търпим и да стоим безучастно. Вече почти 5 години ни представят един и същ сценарий - неадекватните решения на ръководството са ежедневие, в клуба идват и си отиват толкова много футболисти, че вече никой не си прави труда да ги запомни, а скоро същото ще можем да кажем и за треньорите. Отборът ни записа срамни страници в историята си - провалите на терена спряха да бъдат изненади и се превърнаха в нещо нормално. Само преди два дни видяхме поредният ни мач, изигран "феърплей" и завършил с "правилен" резултат. Стадионът ни е руина - вече никой не се надява, че ще видим скоро европейски мач там - остана ни да се молим за лиценз за родното първенство, за да не обикаляме по софийските(и не само) стадиони. Ремонтните дейности и скоростта, с която се извършват, дори не заслужават коментар. "Легенди" на клуба се превърнаха в изтривалки на това престъпно ръководство, като поради наивност или за жълти стотинки, станаха съучастници в съсипването на ЦСКА. Именно една от тези "легенди", Георги Илиев-Майкъла, си позволи преди седмица да коментира публиката на ЦСКА и да величае феновете на един друг отбор. Той, като част от ръководството, също носи вина за обезверяването и прогонването на Армейските привърженици.
Освен всички други безумия в клуба, трябва да добавим и най-скъпите билети в българския футбол, несъответстващи нито на продукцията на терена, нито на условията на стадиона. Но това е само един от неговите "бисери". Явно този човек не осъзнава, че когато работиш в клуб като ЦСКА, е недопустимо да се държиш и говориш като селски тарикат пред медиите . Но... каквито шефовете - такива и работниците. Не на последно място, искаме да му припомним и обещанието, което даде относно терените за ДЮШ. Разчитаме, че му е останала поне малко чест и ще удържи на думите си и ще напусне клуба. Това няма да реши проблемите, нито пък този, който го замести, ще е по-добър, но поне няма да се налага да четем "умните" му изказвания всеки ден. Преди три години, част от нас започнаха първите организирани протести срещу управлението на "Титан". От тогава до сега, независимо дали под формата на бойкот, или като протести на стадиона, ние винаги сме изразявали нашата позиция против унищожаването на любимия ни клуб.
Убедени сме, че три години по-късно вече няма Армеец, който да не вижда, че тези хора водят ЦСКА към дъното. Не позволявайте да ви замазват очите със "звездни" селекции, треньорски смени, назначения на "легенди" и да ви убеждават, че следващият сезон ще бъде "нашият сезон". И така всяка година...
Спасението на ЦСКА зависи от нас. Стоенето вкъщи, пред телевизора, в чакане на "месията с парите" и на по-добри дни, за да дойдеш на стадиона, няма да спаси ЦСКА. Затова през следващия сезон, всеки, който твърди, че обича този клуб, трябва да е винаги там, където мнението му има значение и гласът му ще бъде чут. Само когато сме заедно и много, можем да променим съдбата си."
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети