Босът на Славия: Един от нашите плачеше за Левски, гоня го на мига

DenNews.bg
29.05.2013
размер на текста:

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи интересно разкритие за мача на неговия тим срещу Левски. Както е известно “белите” направиха 1:1 на “Герена” и по този начин отнеха титлата на “сините”, а играч на Славия е плакал в съблекалнята от яд. Стефанов отсече, че въпросният футболист ще бъде изгонен от отбора. "Един от нашите плака в съблекалнята, че Левски няма да е шампион. Въпросният няма да остане в Славия. Да го знаете от мен. Той е юноша на Павликени", каза Стефанов, цитиран от Спортал.
Босът на най-стария столичен клуб добави и че не е взел пари от собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев за спечелената точка на стадион “Георги Аспарухов”. "Не, не сме взели никакви пари от Лудогорец. Киро само почерпи. Аз пиша оценка "3" на сезона на Славия. Явно сгреших, като си мислех, че на 100-годишнината трябва да заложим на опитни футболисти. Аз съм радетел да се дава път на младите. Треньорският щаб остава в Славия и ще продължава да работи", каза Стефанов. "Много истории от Агата Кристи се изписаха преди мача с Левски. Аз сега да тръгна ли да казвам като колегата Тодор Батков, че Славия играе срещу всички, че само ние сме честни. След мача с Лудогорец той каза нещо за Господ. Явно Батков си говори с някакви небесни сили и си вярва. Всички спортове са цъфнали и вързали, та само футболът е зле. Добре че ни има такива като мен дето си даваме парите, та да ни разнасяте като прани гащи из вестниците", добави в типичния си стил президентът на Славия.
"Ако бяха сложили да свири мача с Левски Шуменския изпълнител, аз щях да извадя отбора. По-добре Батков да беше свирил. Айде не Батков, щото той няма да може, ама Мариян Христов да беше взел свирката тогава. Или Топузаков. Единствено Момчил Врайков ми е искал пари. Навремето ми искаше 5 хиляди лева. Минало-бешело. Лудогорец са ни дали 270 000 евро? Айде бе! Ашколсун. Ако ми бяха предложили пари, щях да ги взема. Колко ли? Всички! Колкото дават, всичко щях да взема. Няма нужда да ми дават никакви пари, за да скоча на Левски. Ако един футболист не иска да скочи срещу Левски, то той не е за футболист, а за чистач на тоалетни. Ако дадат половин милион, ще събера журналистите и ще дам банкет с парите на Домусчиев. Обещавам", допълни Стефанов и обяви, че е получил заплахи от хора от щаба на Левски. “След мача с Левски имаше заплахи и към мен, и към Вили Вуцов, и към Гошо Петков. Мариян Христов се държа лошо и обиждаше след мача. А навремето яде бял хляб в Славия. Взехме го дърводелец, прескачаше трамвайните линии. Публиката викаше на Кано Коцев да го маха. После игра голям футбол зад граница, жив и здрав да е. Както и да е", довери “белият” вожд.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети