ЦСКА спаси лиценза

DenNews.bg
21.05.2013
размер на текста:

ЦСКА най-вероятно ще получи лиценз, след като от клуба са постигнали така чаканото съгласие с бившия треньор Стойчо Младенов. Това става ясно от съобщението на „червените” в официалния им сайт.
Както е известно, БФС отпусна допълнително време на "армейците", за да уредят отношенията си с треньора и по този начин да вземат лиценз. Младенов днес се е срещнал лично с изпълнителния директор на ЦСКА Венцислав Жиков и двамата са постигнали съгласие.
Стойчо Младенов има да получава известна сума пари от „червения” клуб, което бе и една от пречките пред отбора за получаването на лиценз.

Ето и официалното изявление, поместено на сайта на ЦСКА:

След проведена днес среща между ръководството на ЦСКА София, в лицето на изпълнителния директор Венцислав Живков и Стойчо Младенов, двете страни уточниха своите взаимоотношения.
Клубът има удоволствието да приветства осъщественият положителен диалог с треньора. Г-н Живков благодари на г-н Младенов за отзивчивостта и проявеното разбиране от негова страна досега. ЦСКА София за пореден път се убеди в коректността и отдадеността към червената кауза на футболната ни легенда.

 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети